CoolPolitika.hu

Whiskyvel ünnepelt a kétéves

2012  //  Okt  //  11  //  MTI

Whiskyvel ünnepelt a kétévesJó adag whiskyvel ünnepelte második születésnapját egy walesi kisfiú.

A BBC csütörtöki jelentése szerint Sonny Rees szülei a dél-walesi Swansea egyik éttermében rendeztek kisebb bulit gyermekük születésnapjára, és az ebéd után egy pohár gyümölcslevet rendeltek neki. Az ital megérkezett, és Sonny lassú, tempós kortyokkal csaknem ki is itta a pohár tartalmát, miközben a család szorgalmasan fotózta a békésen iszogató születésnapost.    Édesanyja, Nina Rees azonban egy idő után arra lett figyelmes, hogy kisfia "furcsa fintorokat" produkál, és gyanút fogva belekóstolt gyermeke italába. "Whisky volt ... mégpedig dupla. Az első korty után éreztem az enyhe égető hatást a torkomon és a melegséget a mellkasomban" - mesélte az esetet Mrs. Rees. Hozzátette: azonnal pánikszerű dührohamot kapott, mivel Sonny legalább tíz kortyot lehúzott a gyümölcslé helyett felszolgált erős szeszből, és "egyértelműen berúgott".    Sonny "befolyásolt" állapotára vallott, hogy mire megérkeztek vele a közeli kórház sürgősségi osztályára, a kisfiú már mélyen aludt.    Az orvosok az alapos kivizsgálás után szerencsére semmilyen károsodást nem találtak, és - miután kialudta bódulatát - a gyermek hazamehetett.

 

A vendéglőt üzemeltető Frankie and Bennys étteremhálózat szóvivője a BBC-nek nyilatkozva kijelentette, hogy a cég "rettenetesen sajnálja a történteket". Hozzátette: emberi mulasztás történt, és a vállalat megfelelő intézkedéseket foganatosít annak érdekében, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő többé.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés