CoolPolitika.hu

Viccért kerülhet börtönbe

2011  //  Feb  //  08  //  MTI

Viccért kerülhet börtönbeFejszés-ketchupos viccéért akár börtönbe is kerülhet egy férfi Nagy-Britanniában, de az már biztos, hogy Jamaicába tervezett esküvőjéről le kell mondania tréfája társával, a menyasszonyával együtt.

A 28 éves John Powell fejszével hadonászva kergette viccből ketchuptól vöröslő menyasszonyát holdvilágnál egy mezei úton, hogy megrémisszen pár tizenévest, akik egy autóban ültek. A művéres nő a kocsihoz rohant, és segítségért esdekelt, kérte, engedjék beszállni. A tréfa annyira jól sikerült, hogy a fiatalok kővé dermedtek rémületükben, aztán villámgyorsan elporzottak autójukkal és telefonáltak a rendőrségnek. A fejszés ember hamarosan rács mögé került, menyasszonya csak figyelmeztetést kapott.

 

A bíróság első meghallgatásra a férfit bűnösnek ítélte, amiért közterületen fejszével jelent meg, viselkedésével pedig megzavarta a köznyugalmat, sőt, riadalmat okozott. Ítélet még nincs. A pár kénytelen volt lemondani Jamaicába tervezett esküvőt, mert a vőlegény egyelőre nem utazhat külföldre - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés