CoolPolitika.hu

Újabb csoda Indiában: túlélte a forró fürdőt egy csecsemő

2009  //  Jan  //  04  //  coolpolitika

Újabb csoda Indiában: túlélte a forró fürdőt egy csecsemőForrásponton lévő vízben fürdettek meg a szülei egy három hónapos csecsemőt az indiai Radzsasztán tartományban vallási vezetőjük tanácsára. A kislány csodával határos módon teljesen sértetlen és egészséges maradt a leforrázás után, még csak nem is sírt a fürdetés közben.

A nyilvánosság előtt elvégzett forró vizes fürdetés egy tisztító vallási eljárás része volt, amelyet a Bhima-templom papja javasolt a családnak. A szülők ugyanis hosszú ideig sikertelenül próbálkoztak gyereknemzéssel, végül a paphoz fordultak segítségért, aki megjósolta nekik, hogy két gyermekük születik, de az egyik meghal, a másik életét pedig csakis tisztítófürdővel menthetik meg. A jövendölés beteljesült, első gyermekük nem sokkal születése után meghalt, ezért a házaspár úgy döntött, hogy az egy évvel később született második gyermeküknél elvégzik a pap által javasolt szertartást. 


A kislány, aki teljesen sértetlenül került ki a forró vizes dézsából, szülei elmondása szerint azóta is remekül érzi magát, makkegészséges, és az étvágya is irigylésre méltó. 


Egyelőre nincs tudományos magyarázat arra, miért nem égette meg a kisbabát a forró víz, ezért az indiai sajtó csodaként emlegeti az esetet. 


A Korreszpondent emlékeztetett arra, hogy áprilisban Indiában két arccal, vagyis két orral, két szájjal és két szempárral született egy kislány. A helybeliek azt tartják róla, hogy egy hindu istennő reinkarnációja.   

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés