CoolPolitika.hu

Törzsi háború telefoncsengés miatt

2010  //  Nov  //  21  //  MTI

Törzsi háború telefoncsengés miattTörzsi háború robbant ki egy mobiltelefon csengőhangja miatt Indonéziában, a harcban 23 ház porig égett.

A wamena és a yoka törzsek több száz harcosa csapott össze nyilakkal, macsetékkel, mert az előbbieknek nem tetszett az utóbbiak csengőhangja. A csata komoly veszteségekkel járt: 23 ház teljesen leégett, további 56 csaknem összedőlt, 12 jármű kiégett. A harcolók ugyanakkor egymásra nagyon vigyázhattak, mert az összecsapásban senki sem sérült meg. A telefonos háborúnak több tucat rendőr vetett véget. A kedélyek azután csillapodtak le, hogy a rendőrség őrizetbe vett három yoka férfit, a csengőhang feltételezett komponálóit. A "mű" egyébként reggae ütemre született, szövege sérti a wamenákat.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés