CoolPolitika.hu

Tömeges továbbképzés egyetlen tévedés miatt

2011  //  Ápr  //  18  //  MTI

Tömeges továbbképzés egyetlen tévedés miattEgyetlen italtévedés miatt továbbképzést kapnak egy amerikai étteremlánc alkalmazottai.

Az italcsere egy 15 hónapos fiúcskával esett meg: almalé helyett véletlenül margaréta koktélt szolgáltak fel neki, melyben alkohol is van. A gyerek anyjával tértbe be Michigan államban, Madison Heights városában egy Applebee étterembe. A szülőnek csak akkor lett gyanús gyermeke itala, amikor a kicsi feje az asztalra bucskázott, elszunnyadt, ám hamarosan felébredt és remek hangulata kerekedett. Boldogságában vadidegeneket is örömmel üdvözölt, ami rendesen nem szokása.

 

Miután kiderült, hogy a fiú becsiccsentett, anyja igencsak felháborodott. Szerencsére a gyereknek nem esett baja. Az Applebee cég közleményben kért elnézést az aggodalomért, melyet a fiúcska szüleinek okozott a tévedéssel, és közölte, hogy azonnal továbbképezteti összes éttermének összes dolgozóját, a szeszes- és szeszmentes italokat pedig ezentúl teljesen elkülönítve szabad csak láncolatában tárolni.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés