CoolPolitika.hu

Több százmillió dolláros segélyt kapott

2012  //  Okt  //  13  //  MTI

Több százmillió dolláros segélyt kapottHatszázkilencvenmillió dolláros tanulmányi segélyt kapott egy egyetemista az Egyesült Államokban - tévedésből.

A 22 éves Allen Smith havonta általában 650 dolláros csekket kap állami támogatásként, azaz hat nullával rövidebb a papíron a szám. Az egyetemista meglátva a 140 milliárd forintnyi összeget, egy pillanatig sem habozva felkereste a segélyt utaló szervezetet és visszaadta a csekket, amelyet az Egyesült Államok pénzügyminisztériuma küldött neki - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál. A téves folyósítást feltehetően nyomtatási hiba okozta, vagy egy hacker, aki feltörte a szervezet számítógéprendszerét és viccből átírta az összeget.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés