CoolPolitika.hu

Tíz hónap felfüggesztett börtön Stephanie monacói hercegnő exének

2009  //  Júl  //  08  //  MTI

Tíz hónap felfüggesztett börtön Stephanie monacói hercegnő exénekTíz hónapi felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Stephanie Grimaldi monacói hercegnő volt férjét, mert két bántalmazott alkalmazottat.

Daniel Ducruet-t azért ítélték el, mert cannes-i diszkójának két alkalmazottját megütötte. Ugyanezt a büntetést szabták ki üzlettársára, Jean-Pierre Romeóra is, akit szintén feljelentett a két bántalmazott: a diszkó portása és az egyik pincér.

 

2008 nyarán Ducruet és társa szemrehányást tettek a pincérnek, amiért bejelentést tett a munkaügyi felügyeletnél a diszkóban tapasztalt szabálytalanságokról. A pincér elmondása szerint Ducruet megütötte, a társa pedig ököllel az arcába vágott. Eltört az orra és a nyakán megsérült a gerince. A diszkó portását, aki megpróbálta szétválasztani a három embert, Ducruet ugyancsak megütötte.

 

Ducruet-vel és Romeóval szemben három-három ezer (822 ezer Ft) eurós pénzbírságot szabtak ki, és 4500 euro (1,2 millió Ft) kár- és perköltségtérítés megfizetésére kötelezték őket - adta hírül a La Provence című napilap.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés