CoolPolitika.hu

Timberlake kreatív Emmyt kapott

2011  //  Sze  //  12  //  MTI

Timberlake kreatív Emmyt kapottA Gengszerkorzó című sorozat bizonyult a kreatív Emmy-díjkiosztó legnagyobb győztesének, Gwyneth Paltrow és Justin Timberlake is díjat kapott, Varga Judit, a Borgiák című sorozat magyar berendezője azonban nem járt szerencsével.

A kanadai-ír-magyar koprodukcióban készülő Borgiák stábjának tagjaként Varga Judit látvány kategóriában reménykedhetett elismerésben két kollegájával, de végül a Gengszterkorzó című sorozat kapta a díjat. A Borgiák végül két jelölést tudott díjra váltani a kreatív műfajokban - olvasható az emmy.com internetes oldalon. Gwyneth Paltrow a népszerű Glee - Sztárok leszünk című sorozat vendégszereplőjeként gazdagodott a televíziós Oscarként emlegetett díjjal a kreatív Emmyk szombati Los Angeles-i gáláján. Justin Timberlake a Saturday Night Live szkeccsműsor alkalmi házigazdájaként érdemelte ki a szobrocskát.

 

A vendégszereplők között a drámasorozatokat tekintve Loretta Divine, a Grace klinika visszatérő szereplője kapott Emmyt, a férfiaknál ugyanebben a kategóriában Paul McCrane-t tüntették ki a Harrys Law című sorozatban nyújtott munkájáért. A Steve Buscemi főszereplésével forgó, Magyarországon is sugárzott Gengszerkorzó összesen hét kreatív Emmy-díjat söpört be, közte a legjobb vágásnak és sminknek járó elismerést.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés