CoolPolitika.hu

Téma Berlusconi 18 éves kapcsolata

2009  //  Máj  //  16  //  MTI

Téma Berlusconi 18 éves kapcsolata Silvio Berlusconi olasz kormányfő sem a La Repubblica című napilap elleni dühéről, sem az azt kiváltó cikkről nem volt hajlandó nyilatkozni pénteken.

A politikus a La Repubblica csütörtöki cikke miatt jött ki a sodrából. A vezető baloldali napilap írásában azt követelte, a kormányfő tisztázza, honnan ismeri Noemi Letiziát. A 18 éves lány Berlusconit "papinak" szólította, és állítólag egy arany nyakláncot kapott tőle ajándékba a születésnapjára.

 

Berlusconi irodája a La Repubblicát -övön aluli támadással- vádolta, s nyilvánvalónak nevezte, hogy rágalmazó kampány folyik a kormányfő ellen, amelyben kizárólag magántermészetű dolgokat politikai célra használnak fel. A közlemény szerint az újságot pusztán a 72 éves kormányfő elleni gyűlölet és rosszindulat vezette.

 

Letizia személye akkor került a sajtó kereszttüzébe, amikor Berlusconi felesége, Veronica Lario kritizálta férjét, amiért az elment a lány születésnapjára, holott a saját gyermekei születésnapi ünnepségein sohasem vett részt.    A kormányfő akkor azzal védekezett, hogy véletlenül vetődött Letizia nápolyi bulijára, mivel hivatalos ügyben éppen a környéken járt.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés