CoolPolitika.hu

Tejstop felfüggesztve

2009  //  Sze  //  25  //  MTI

Tejstop felfüggesztveFelfüggesztették sztrájkjukat az Európai Unió több tagországának tejtermelői csütörtökön, miután az EU svéd elnöksége bejelentette, hogy a tagállamok mezőgazdasági miniszterei hamarosan különtalálkozót szentelnek a témának.

Brüsszelben kiadott közleményükben mindazonáltal a gazdák leszögezték: ha az október 5-i luxembourgi miniszteri ülésen nem születik érdemi döntés, az akciót újrakezdik. A tejtermelők jelentős része két hete nem szállít tejet, hogy kifejezze elégedetlenségét az ágazat mély válságának enyhítésére szánt uniós intézkedésekkel. A gazdák szövetsége jelezte, hogy a tiltakozás más formáit a gazdák a miniszteri ülésig is folytatják.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés