CoolPolitika.hu

Tartozás miatt kikapcsolták a kormányfő telefonját

2010  //  Máj  //  28  //  MTI

Tartozás miatt kikapcsolták a kormányfő telefonjátGörögország legnagyobb távközlési vállalata számlatartozás miatt véletlenül a miniszterelnök vezetékes telefonját kapcsolta ki éppen azon a napon, amikor az országnak egy döntő fontosságú tartozást kellett rendeznie.

Az OTE távközlési vállalat közleménye szerint Jeórjiosz Papandreu május 19-21 között maradt vezetékes telefon nélkül, miután az egyik munkatársuk félregépelt egy számot, és így nem azt az előfizetőt kapcsolták ki, akit számlatartozás miatt korlátozni szerettek volna. A hiba ráadásul nem derült ki azonnal, így a miniszterelnök három napra telefon nélkül maradt.

 

Görögországnak a múlt héten kellett visszafizetnie a lejárt tízéves, 8,5 milliárd euró értékű euró alapú államkötvényét, amelyet az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap a 110 milliárd eurós hitelkeretéből rendben meg is tett.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés