CoolPolitika.hu

Színes esküvőt tervez Hugh Hefner

2011  //  Ápr  //  26  //  MTI

Színes esküvőt tervez Hugh HefnerNem a szokásos esküvői színeket használják majd, szép, színes ruhákkal és díszleletetekkel képzeli el esküvőjét Hugh Hefner, a Playboy-alapító matuzsálem és hatvan évvel fiatalabb választottja, Crystal Harris.

A 24 esztendős menyasszony, aki a június 18-án mondja ki a boldogító igent a 84 esztendős Hefnernek, a hétvégén beszélt a People magazinban a készülődésről. -A ruha nem lesz fehér - szögezte le a Playboy-modell, és elárulta, hogy mivel szereti a rózsaszínt, inkább azt választja. Mint hozzáfűzte, ő és Hefner is azt akarják, hogy az esküvő színpompás legyen, és gyönyörűen nézzen ki.

 

Együtt tervezgetik a lakodalmat, és mindenben egyetértenek. Az ara beszámolójából kiderült, hogy a vőlegény kedvéért epertortát rendelnek, és Hefner maga válogatja rá egy katalógusból a tortadíszt. A friss házasokat és vendégeiket Hefner barátja, Ray Anthony és együttese szórakoztatja majd, később pedig egy lemezlovas gondoskodik a jó hangulatról. A harmadszor házasodó Hefner tanúja 82 esztendős öccse lesz, míg az először örök hűséget fogadó Harris nővéreit kérte fel koszorúslánynak.

(MTI) 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés