CoolPolitika.hu

Szexszünetet javasol egy szenátor

2011  //  Feb  //  09  //  MTI

Szexszünetet javasol egy szenátorSzexsztrájkot javasol egy belga szenátor a hazáját sújtó belpolitikai válság megoldására.

A La Libre Belgique című napilap keddi jelentése szerint a flamand szocialista Marleen Temmerman arra buzdítja nőtársait, hogy "tartsák zárva combjaikat", az talán "segíthet elmozdítani a holtpontról a politikai helyzetet".    Belgiumban a tavaly nyári választást követően immár 240 napja nem sikerült új koalíciót állítani, az országot ügyvezető kormány irányítja.

 

Temmerman - aki nőgyógyász és egyetemi tanár is - elmondta, hogy javaslata kenyai példára született. Az afrikai országban 2009-ben állítólag a szexszünet is hozzájárult, hogy sikerült kormányt alakítani.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés