CoolPolitika.hu

Szexkurzus idősebb pároknak

2010  //  Nov  //  24  //  MTI

Szexkurzus idősebb pároknakSzokatlan lépéssel igyekszik megállítani a válások számának növekedését egy malajziai tartomány: Terengganu tartomány hatóságai az idősödő házaspárok fogyatkozó libidóját teszik felelőssé a házasságok kríziséért, ezért hétvégi szemináriumokat szerveznek számukra, amelyekkel a párok szex iránti érdeklődését igyekeznek újra felkelteni.

-Sok pár külön hálószobában alszik, és már nincsenek intim kapcsolatban egymással, ami súlyos terhet jelent a házasságban és váláshoz vezethet. Ennek elkerülését segíti úgy a kurzus, hogy tanácsot ad, hogyan lehet az izgalmat fenntartani - mondta el Mohamad Shafaruddin Mustafa, a családtámogató állami alapítvány munkatársa.

 

A muzulmán többségű Malajziában gyakran tabuként kezelik a szexualitás témáját. Az ország északkeleti részén lévő Terengganuban, ahol minden harmadik házasság válással végződik, többször is kísérletet tettek már a hatóságok, hogy segítsék a párokat a hosszú éveken át tartó, boldog házasság fenntartásában. A szexkurzusokon a házaspároknak többek között a közös fürdőzést, az erotikus illatok alkalmazását javasolják a szexuális kíváncsiság fenntartása érdekében.

 

Az haragban lévő párokat még idilli környezettel is segítenék a békülésben: a vitatkozó felek Terengganu partjainál egy szigeten élhetik át a második mézesheteiket - természetesen állami költségen.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés