CoolPolitika.hu

Szexellenes favágás

2010  //  Már  //  25  //  MTI

Szexellenes favágásHatezer fát vágtak ki Nagy-Britanniában, hogy ne szolgálhassanak alkalmi szexhelyül egy autóút mentén.

A 12 hektárnyi letarolt erdősáv Darwen városának közelében van. Az indoklásban ugyan az is szerepel, hogy a fák öregek voltak, kidőlésükkel fenyegették a közlekedés biztonságát, ám a rendőrség elismerte, hogy a szabadtéri légyottok ritkítása is célként fogalmazódott meg. Akik még mindig pásztorórázni akarnak, azok mostantól húsz méter széles, tuskókkal, gyökércsonkokkal nehezített terepen kénytelenek átbukdácsolni a fák takarásáig.

 

Az erdőirtást még a madarak párzási időszaka előtt végezték el. A területet úrjatelepítik fákkal. Környezetvédők ennek ellenére esztelennek minősítették az irtást - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés