CoolPolitika.hu

Szexbotrányba keveredett egy indiai kormányzó

2009  //  Dec  //  27  //  MTI

Szexbotrányba keveredett egy indiai kormányzóLemondott egy dél-indiai szövetségi állam kormányzója szombaton, egy nappal azután, hogy a televízióban bemutattak egy állítólag róla készült videofelvételt, amelyen három nővel szerelmeskedett egyszerre.

Narain Dutt Tivari kormányzó hivatala tagadta a vádakat, mondván, hogy a felvétel hamisítvány. Tivari, a kormányzó Kongresszus Párt Ándhra Prades állambeli vezetője szombaton nyújtotta be lemondását az indiai elnöknek "egészségügyi okokra hivatkozva" - közölte egy nevének elhallgatását kérő állami tisztségviselő.

 

A botrány csak tovább növeli a feszültségeket a társadalmi nyugtalanságba merült Ándhra Pradesben, ahol késik egy új szövetségi állam létrehozása és emiatt több városban erőszakba torkolló tüntetéseket tartottak a héten. A feszültségek tovább súlyosbodtak, amint a televízióban pénteken bemutatták a felvételt, amelyen állítólag a kormányzó látható, amint szerelmeskedik három nővel. Ellenzékiek és a női jogok védelmezői tüntetéseket szerveztek Haidarábádban, a szövetségi állam fővárosában.

 

A kormányzó közeli munkatársa, Arjendra Sarma szerint pénteken kiadott közlemény szerint "a televíziós jelentés a kormányzó befeketítésére irányuló hamis és rosszindulatú montázs". A felvételt levetítő ABN Andhra Jyotti News televízió csatorna szerint bosszúról van szó, a kormányzó számára a három nőt fizetett szexuális szolgáltatások céljából kiközvetítő kerítőnő ugyanis nem kapta meg a kialkudott összeget.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés