CoolPolitika.hu

Szexbotrány az olasz belpolitikában

2009  //  Okt  //  25  //  MTI

Szexbotrány az olasz belpolitikábanÚjabb szexbotrány tört ki Olaszországban: a szombati lapok kiemelt helyen írtak a Rómát körülvevő régió elnökéről, a baloldali Piero Marrazzóról, miután őrizetbe vettek négy csendőrt, akik állítólag egy kényes videofelvétellel megzsarolták.

A politikus azt hangoztatja, hogy politikai átverés áldozata lett. A helyi média péntekre virradóra jelentette be, hogy őrizetbe vettek négy csendőrt azzal a gyanúval, hogy megpróbálták 80 ezer euróért megzsarolni Marrazzót, azt állítva, hogy olyan felvétel van a birtokukban, amelyen a régiófőnök egy transzszexuális "társaságában" látható.

 

-Ez a videofelvétel hamisítvány, soha egy fillért nem fizettem, összeesküvés áldozata vagyok. Nem mondok le - jelentette ki a politikus a szombati lapok szerint. A Rai közszolgálati televízió egykori sztár műsorvezetője 2005 óta vezeti a Róma körül elterülő Latium régiót a Demokrata Párt, a legnagyobb ellenzéki erő színeiben. Az ügy néhány hónappal a Silvio Berlusconi kormányfő jobbközép kormánya számára próbakőnek számító regionális változások előtt pattant ki.

 

A csendőröket szombat reggel hallgatta ki egy bíró. -A baloldal szexbotrányba keveredett, a kormányzó tagad, de a dokumentumok megerősítik (a gyanút), íme a kihallgatásokról készült jelentés - írta első oldalán az Il Giornale, a szintén szexbotrányba keveredett Silvio Berlusconi családjának tulajdonában lévő napilap, amely egész oldalakon részletesen ismertette Marrazzo rendőrségi meghallgatását.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés