CoolPolitika.hu

Kopogás és vérfoltok - szellemek üldözték a családot

2008  //  Sze  //  24  //  coolpolitika

Kopogás és vérfoltok - szellemek üldözték a családotKísértetek elől költözött el 52 szobás házából egy család Nagy-Britanniában. Az ingatlant tavaly vették, 3,6 millió fontért - csaknem 1,1 milliárd forintért -, ám már első éjjel megkezdődött a kísértetjárás.

A hatfős - amúgy arab származású család - kopogásokat hallott a falakon, rejtélyes alakokat látott és vérfoltokat fedezett fel másfél éves fiuk paplanján. Utóbbi volt az utolsó csepp a pohárban, a házaspár négy gyerekével, a fiukkal és 7, 5 és 3 éves lányaikkal azonnal, már másnap kiköltözött.

- A szellemek nem akarták, hogy ott lakjunk, mi meg nem tudtunk harcra kelni velük, mert nem láthattuk őket - mondta a családfő a BBC brit sajtóorgánumnak.

A férfi amúgy 25 millió fontos - 7,5 milliárd forintos - vagyonra tett szert vállalkozásaival.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés