CoolPolitika.hu

Sarkozy szégyent hozott a francia nemzetre Aubry szerint

2009  //  Nov  //  24  //  CoolPolitika

Sarkozy szégyent hozott a francia nemzetre Aubry szerintAz egyik legnagyobb francia párt, a Szocialista Párt főtitkára Martine Aubrey illette ezzel a szavakkal a francia államfőt, és ez is azt mutatja, hogy Franciaországban egyre nagyobb belpolitikai viharok keletkeznek a bevándorlás miatt.

A politikusnő Grenoble-ban nyilatkozott úgy, hogy Nicolas Sarkozy szégyent hozott a francia nemzetre azzal, hogy szembe akarta állítani a nemzeti identitást a bevándolással. -Most nincs igaza Sarkozy-nek, és téved, ha azt hiszi, hogy a franciák követni fogják őt ezen az úton- nyilatkozta Aubrey több száz fiatal aktivista előtt, akik a kilencedik Fiatal Szocialisták mozgalmán vettek részt. -Soha nem fogom megbocsátani az államfőnek, hogy keveri a nemzeti identitást a bevándorlással. Büszke vagyok rá, hogy baszk vagyok és francia. A franciák is megértették már, hogy az a több ezer, hivatalos papírok nélkül a francia gyárakban, üzemekben dolgozó bevándorlónak akkor lenne joga tüntetni, ha rendelkeznének iratokkal.- utalt Aubrey a napokban zajló sztrájkokra és tüntetésekre. -A Szocialista Párt mindent megtesz majd azért, hogy ezt a mértéktelen bevándorlást visszaszorítsa.

(CoolPolitika)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés