CoolPolitika.hu

Sandra Bullock az év asszonya

2010  //  Dec  //  20  //  MTI

Sandra Bullock az év asszonyaAz Oscar-díjas Sandra Bullockot választotta meg az év asszonyának a People amerikai magazin.

Az idén a mélységeket és a magasságokat is megjárt színésznő a Forbes magazin szerint a 2010-es év legjobban kereső színésze. Miután Bullock A szív bajnokai című drámában nyújtott alakításáért elnyerte az Oscar-díjat, majd később a Golden Globe-díjat, házassága válságba került: kiderült, hogy férje, Jesse James megcsalta őt. A néhány hónappal korábban örökbe fogadott kisfiút, a ma tizenegy hónapos Louist a válás óta Bullock egyedül neveli. A People magazin huszonöt hírességet felvonultató toplistáján szerepel például az Angeline Jolie - Brad Pitt páros is mint az év legelragadóbb szülői, a rákbetegséggel küzdő Michael Douglast pedig az "év harcosának" választották.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés