CoolPolitika.hu

Részeg fehéroroszok futóversenye az ukrán határig

2009  //  Feb  //  02  //  coolpolitika

Részeg fehéroroszok futóversenye az ukrán határigKét fehérorosz állampolgár virágos jókedvét rontották el a napokban azok a határőrök, akik elfogták a két ittas férfit. Pedig a két erősebb nemhez tartozó italozó csupán futkározni szeretett volna. Az ukrán határ és a kocsma között.

Részeg versenyzőket fogott két fehérorosz határőr az ukrán határ mentén. Történt ugyanis, hogy két fehérorosz férfi addig iszogatott, míg eldöntötték: ez így már igen unalmas, ezért futni kellene egyet a fehérorosz és az ukrán határ között. A táv nem lett volna hosszú, ám a részegek pechjére a helyszínen megjelentek a helyi, gomelji határőrs járőrei, akik a fordulást követően, mindössze 20 méterre a zöldhatártól lekapcsolták a két imbolygó sportembert, s beszállították az őrs zárkájába. 


Bár a hatóságok sejtik, hogy a versengéssel nem volt semmiféle rossz szándéka a kocsmázóknak, ennek ellenére úgy tűnik, bírságot kell fizetniük, méghozzá nem is keveset, csaknem 60 ezer forintba kerül a kis kiruccanás - írja a newsru.com. 

 

 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés