CoolPolitika.hu

Rendőri melléfogás

2010  //  Dec  //  03  //  MTI

Rendőri melléfogásAlaposan melléfogott a rendőrség az Egyesült Államokban: fehér ember helyett feketét vett őrizetbe egy rablássorozat gyanúsítottjaként.

Az ok: a valódi tettes - aki fehér - annyira élethű fekete álarcot viselt, hogy színesbőrűnek vélték. Még fotó is megjelent róla - feketén - a tévében, akkora maszkírozási sikerrel, hogy saját anyja is ráismert a tévesen gyanúsított férfira - több szemtanún kívül. Végül csak kiderült a tévedés és elfogták a valódi rablót. Barátnője buktatta le, aki nem tudott párja bűnös útjairól, mígnem két színesbőrű, élethű, szilikon anyagú maszkot talált a férfinál, továbbá banki biztonsági patronoktól megfestett pénzt. A 30 éves fehér férfi összesen 15 ezer dollárt zsákmányolt négy bankból és egy gyógyszertárból. Akár 35 év börtönt is kaphat az ítélethozatali tárgyaláson, melyet január 7-én tartanak.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés