CoolPolitika.hu

Remekül felszerelt börtönbár

2011  //  Máj  //  30  //  MTI

Remekül felszerelt börtönbárRemekül felszerelt börtönbárra csapott le a rendőrség Mexikóban, mármint egy börtönben titokban működő szórakozóhelyre.

A bár igyekezett vendégei kedvében járni, még két biliárdasztal is volt benne. A rendőrség egyebek közt 200 üveg sört, 12 palack tequilát, 20 üveg vodkát foglalt le. Rúdtáncosnőt egyet sem talált, viszont lőfegyverből, heroinból, marihuánából akadt bőven a pult alatt. Hogy miként működhetett suttyomban a börtönbár, illetve egyáltalán miként létesülhetett, arra nem adott magyarázatot Chihuahua állam szóvivője, csak annyit mondott, hogy a börtön egy alkalmazottat elbocsátott, és lehetséges, hogy még felelősségre is vonják az illetőt. Mexikó börtöneinek jelenleg 222 ezer "lakosa" van. A fegyintézetek túlzsúfoltak, az őrök pedig hírhedten korruptak.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés