CoolPolitika.hu

Rádiójátékban szerepel a herceg neje

2011  //  Feb  //  07  //  MTI

Rádiójátékban szerepel a herceg nejeNagy-Britannia legrégebbi rádiójátékában, a The Archers című közkedvelt produkcióban vállalt szerepet Károly walesi herceg felesége, Kamilla.

Cornwall hercegnője saját magát alakítja a műsorban, amely immár hat évtizede van műsoron a BBC Radio 4 csatornán, és még manapság is közel ötmillió ember hallgatja. A Kamilla szerepléséről szóló híreket Sara Coward színésznő, a sorozatbéli Caroline Sterling kürtölte világgá. A hercegnő - aki elmondása szerint nagy rajongója a szériának - a csontritkulás ellen küzdő társaság elnökeként szólal meg a rádiójáték február 16-i epizódjában. Jeleneteit már fel is vették. Érdekesség, hogy nem Kamilla a brit királyi család első tagja, aki szerepel a sorozatban, 1984-ben Margit hercegnő, II. Erzsébet húga tűnt fel az egyik részben.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés