CoolPolitika.hu

Pólóreklámjával gazdagodott meg

2009  //  Nov  //  11  //  MTI

Pólóreklámjával gazdagodott megNapi egy szál pólóval az átlagfizetés bő két és félszeresét kereste meg egy munkanélküli férfi az Egyesült Államokban: reklámfelületnek adta el a trikó hátsó felét.

A 26 éves Jason Sadler "napi" áron árulja portékáját, mindig annyiért, ahányadik napja van az évnek: január elsején 1 dollárt kért, 15-én 15-öt, december 31-ére pedig 365-ért adta el pólója hátsó felét előre. Összességében 66 795 dollárt zsebelt be a "napi" bevételekből, de további szolgáltatásaival - internetes naplójába is belevette az adott cége, videót készített a pólóról és feltette több közösségi portálra - további 18 ezret szedett össze.

 

Éves jövedelme így 83 ezer dollár lett (15 millió forint), az Egyesült Államokban az átlagfizetés - 32 ezer dollár/év - több mint két és félszeresét kereste meg. Immár 2010-es napirendjén dolgozik, és bővíteni készül szolgáltatását: felvesz egy pólóhordót, szolgáltatása árát pedig megduplázza.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés