CoolPolitika.hu

Pippa Middleton és a házasság

2011  //  Sze  //  29  //  MTI

Pippa Middleton és a házasságPippa Middleton is házassági terveket fontolgathat - legalábbis erre következtet a legutóbbi jelekből a majdani brit királyné húgának legszűkebb baráti köre.

A 28 esztendős Pippa - teljes nevén Philippa - Middleton Vilmos herceg sógornője, miután 29 éves nővére, Kate áprilisban feleségül ment a brit trón második számú várományosához. Pippa - aki Kate tanúja volt a világraszóló és világszerte kétmilliárd tévénéző által figyelemmel kísért londoni menyegzőn - azóta saját jogán is a globális celebsajtó egyik legünnepeltebb sztárja lett. Tökéletes alakja - amelyet az esküvőre készített, szakértők által diszkréten pikánsnak minősített ruhája keveset felfedve, ám annál többet sejtetve még ki is emelt - folyamatos témája a bulvárlapoknak, amelyeknek a hercegi sógornő mindennapos címlapszereplője.

 

A Mail on Sunday című vasárnapi brit tömeglap ezúttal arról számolt be vezető hírként, hogy Pippa Middleton a minap sok személyes holmiját áthurcolta barátja, Alex Loudon nyugat-londoni lakásába, amelyhez saját kulcsot is kapott. Az újság bennfentes forrásai szerint a 30 esztendős Loudont - aki a londoni Cityben dolgozik befektetési bankárként - "imádják" Pippa Middleton szülei, akik máris "családtagnak" tekintik az udvarlót, és "boldogan fogadnák", ha eljegyzési gyűrűvel lepné meg leányukat.

 

Bár az elmúlt hónapokban olyan sajtóértesülések is megjelentek, hogy a románc a végéhez közeledik, sőt már véget is ért - Pippa például többször is más fiatalemberek társaságában mutatkozott különböző rendezvényeken -, a jól értesült szűk baráti kör szerint azonban a kapcsolat abszolút szilárd, csak a pár igyekszik kerülni a nyilvánosságot közös programjai során. A Mail on Sunday által idézett barátok szerint a kapcsolat valójában olyan erős, hogy könnyen Pippa lehet a következő Middleton-csemete, aki az oltár elé vonul. A két Middleton-leánynak van egy 27 esztendős öccse, James, akinek azonban eddig sikerült távol tartania magát a közfigyelemtől.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés