CoolPolitika.hu

Patkány, mint húsállat - megoldás az élelmiszerválságra

2008  //  Aug  //  19  //  coolpolitika

Patkány, mint húsállat - megoldás az élelmiszerválságraIndia egyik legszegényebb államának jóléti államtitkára arra szólította fel a lakosait, hogy egyenek patkányhúst. Így két legyet ütnének egy csapásra: szerintük ez az emelkedő élelmiszerárak okozta gondok és a rizsraktárakat dézsmáló állatok ellen egyszerre nyújtana megoldást.

Az indiai Bihar állam jóléti államtitkára úgy véli, hogy ha a helybéliek átállnak a patkányhús fogyasztására, azzal a gabonakészletekből is több marad, hiszen kevesebb rágcsáló fosztogatja majd a raktárakat.

A helyi éttermek készek az együttműködésre, máris felvettek néhány, patkányhúsból készült ételt a menüsorba - számolt be a Podrobnosztyi hírügynökség. A leleményes tisztviselő bízik abban, hogy sikerül elfogadtatnia ötletét az indiai családokkal, de abban is, hogy az új húsállat megjelenik majd a luxushotelek és éttermek étlapján is.

 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés