CoolPolitika.hu

Papírhiány miatt késik az adóbehajtás

2011  //  Júl  //  29  //  MTI

Papírhiány miatt késik az adóbehajtásKifogyott a papírból a brit adóhivatal, ezért aztán több százezer lakosnak nem tud küldeni idejében az adóbefizetés esedékességére emlékeztető levelet.

A papírhiány oka nem az, hogy ennyire rosszul megy a brit "APEH" sora, hanem pusztán rendelési hiba: véletlenül nem igényelt elég papírt - a szokásosnál jóval többet - a hivatal, amelynek egyébként hetek alatt több millió levelet kell kiküldenie a július 31-i befizetési határidőre figyelmeztetőn. Tisztségviselői elnézést kértek a hibáért, és megnyugtatásként közölték, hogy senki sem marad ki az adózásból. Akik nem kaptak idejében emlékeztetőt, kapnak 30 nap haladékot - büntetőkamattól menteset - adójuk befizetésére - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
(MTI)
 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés