CoolPolitika.hu

Összeesett az amerikai igazságügyi miniszter

2008  //  Nov  //  21  //  coolpolitika

Összeesett az amerikai igazságügyi miniszterÖsszeesett egy washingtoni rendezvényen mondott beszéde közben Michael Mukasey amerikai igazságügy-miniszter, de néhány órával később magához tért és állapotát biztatónak mondták.

A 67 éves politikus egy washingtoni szállodában, egy társadalmi szervezet rendezvényén tartott előadást a Bush-kormányzat sikereiről a terrorizmus elleni harcban. Mintegy negyedórája tartott már az előadás, amikor érthetetlenül kezdett beszélni, szemlátomást remegett, majd összeesett, és eszméletét vesztette.

Mukasey szóvivője közölte, hogy a minisztert a washingtoni egyetemi kórházba szállították. Néhány órával később azonban egy igazságügyi szóvivő bejelentette: a politikus életben van, magához tért, és már beszélni is tudott. Az orvosok azonban egyelőre bent tartják a kórházban megfigyelésre.   

Michael Mukasey egy éve vezeti az amerikai igazságügyi tárcát. 

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés