CoolPolitika.hu

Netanjahu katonai akciót sürget Irán ellen

2011  //  Már  //  19  //  MTI

Netanjahu katonai akciót sürget Irán ellenHiteles katonai akciót sürgetett Irán ellen Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök arra az esetre, ha nem lehet elérni szankciókkal, hogy a teheráni vezetés lemondjon vitatott atomprogramjáról.

Netanjahu a CNN amerikai hírtelevíziónak adott interjújában azt mondta: egyértelmű, hogy Irán a nemzetközi szankciók ellenére folytatja nukleáris erőfeszítéseit, s közelebb került ahhoz, hogy atomfegyverre tegyen szert.    -Most már elég alapanyagot dúsítottak majdnem 3 atombombához - vélte. -Persze tovább kell dúsítaniuk, de épp ezt teszik - fűzte hozzá. Netanjahu közölte: ha katonai akciót kell indítani, ő azt szeretné, ha azt az amerikaiak vezetnék.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés