CoolPolitika.hu

Népszerű a házasságon kívüli randikat ígérő online portál

2010  //  Jan  //  07  //  MTI

Népszerű a házasságon kívüli randikat ígérő online portálA télies időben behavazott britek egy házasságon kívüli randikat ígérő online portálra sereglettek az elmúlt 24 órában.

Az illicitencounters.com című weboldal, amely házas embereknek nyújt lehetőséget találkozásokra, viszonyok folytatására, szerdán közölte, hogy a látogatószám nem várt növekedését tapasztalták a megelőző 24 órában, rekord számú új profilt találtak szerda reggel. Az internetes találkahely szerint a legtöbb új tag az ország extrém idővel sújtott területeiről regisztrált. A honlap számos kisegítő munkatársat is felvett, hogy megbirkózzanak a rohammal.

 

-Ezeket az adatokat ismerve kíváncsi lennék, valójában mennyire eredményes a mostani távmunka - írta közleményében Sara Hartley, a cég szóvivője. Az internetes oldalnak 350 ezer tagja van Nagy-Britanniában, január első pár napjában 2567-en csatlakoztak újonnan.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés