CoolPolitika.hu

Nem a férjét választaná negyven év után

2011  //  Jan  //  13  //  MTI

Nem a férjét választaná negyven év utánA japán kormányfő legélesebb hangú kritikusa, felesége kijelentette: ha lenne még egy élete, nem a férjét választaná társául.

A first lady szerdai nyilatkozatában ugyanakkor sietett hozzátenni: ennek vajmi kevés köze van párjához, akivel negyven éve házasok, óhaja inkább annak szólt, hogy valami mást is szeretne kipróbálni, ha módja lenne a reinkarnációra. -Egyszer már végigéltem ezt az életet. Nem lenne érdekes még egyszer végigcsinálni ugyanazt - magyarázta Nabuko Kan.

 

Nato Kan miniszterelnök tavaly júniusi beiktatása óta már elvesztette hatvan százalékos támogatottsága felét. A hivatali órák alatt főhet a feje a megosztott parlament, a kormánypárton belüli széthúzás és a gazdasági bajokkal járó népszerűségvesztés miatt. De otthon sincs nyugta. Mint Nabuko elárulta: többet pöröl a férjével, mint dicséri, pedig talán elnézőbbnek kellene vele lennie. -De ő úgy fogja fel: nem szeretem túlságosan a parlamentet, de jobb, mint veled veszekedni. Aztán elmegy a parlamenti vitára - mesélte a kormányfő 65 esztendős felesége.

 

A first lady kizárta, hogy férje az alacsony támogatottság miatt lemondana. -Jó megoldás lehet a politikai halál, ha az ember mindent megtett, amit tudott. De csak a támogatottság rossz aránya vagy mások kritikái miatt kiszállni, az nem jó megoldás- fejtette ki véleményét.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés