CoolPolitika.hu

Munkaidőben tilos a beszélgetés az időjárásról

2011  //  Feb  //  02  //  MTI

Munkaidőben tilos a beszélgetés az időjárásrólTilos munkaidőben az időjárásról, vakációról, gyerekről, magánéleti dolgokról beszélgetniük egymással egy brit város önkormányzati dolgozóinak.

Carlisle vezetése utasította alkalmazottait, hogyha magánügyeikről akarnak beszélni, előtte "blokkoljanak ki", azaz a munkával töltött időbe ne számítassák be csevegésüket az időmérő naplóval. Nem Carlisle az egyetlen szokatlanul rendelkezéseket hozó önkormányzat Nagy-Britanniában. Fenlandban a dolgozóknak írásban kellett volna jelenteniük főnöküknek minden "szoros személyes kapcsolatot" egy kollégával, ám ez a követelmény nem érte meg bevezetését, kiötlője pedig köznevetség tárgya lett - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.    Hogy a beszélgetéscenzúrát miként próbálja megvalósítani Carlisle vezetősége, arra nem tért ki az újság.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés