CoolPolitika.hu

Mozgalmi daloltatás

2011  //  Ápr  //  21  //  MTI

Mozgalmi daloltatásLakosságának mozgalmi daloltatásába fogott egy kínai nagyváros: vezetősége megparancsolta a helyi állami rádiónak és tévének, hogy mozdítsa elő a Kínai Kommunista Pártot dicsőítő énekek oktatását.

A párt július 1-jén ünnepli és ünnepelteti megalakulásának 90. évfordulóját. Csungking vezetése erre lendületes ideológiai "újraserkentésbe" kezdett. A mozgalmi dalok kampányának keretében arra buzdítja a 30 millió lakost, hogy töltsön le az állami tévé világhálós honlapjáról 36 éneket. Ezek megtanulását a nyomtatott sajtó is segíti: a napilapok a dalok szövegeinek megjelentetésével szolgálják az embereket. Mindezek tetejébe Csunking tévé- és a rádióállomásai egész nap sugározzák a dalokat. A csungkingi műholdas tévé már januárban is meg tudta lepni közönségét: népszerű show-kat tett félre azért, hogy helyettük kommunista eszményeket méltató műsorokkal szegezze foteljeikbe nézőit.

(MTI) 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés