CoolPolitika.hu

Miniszoknyás papírrendőrnők

2010  //  Dec  //  12  //  MTI

Miniszoknyás papírrendőrnőkÉletnagyságú, miniszoknyás kartonpapír rendőrnők lassítják az autóforgalmat Csehország több városában.

Dugókat persze nem okoznak, csupán a gyorshajtást fékezik látványukkal. Mrákotín polgármestere, Miroslav Pozar szerint a vezetők ösztönösen lassítanak, ha rendőrt látnak, és elutasította azt a "meglátást", amely szerint inkább a miniszoknyás lábak csodálása végett fogják vissza tempójukat az autósok. Egy helyi rádió viccből anorákot és kalapot adott az egyik kétdimenziós rendőrnőre, hogy az ne fázzon. Az eredmény: másnapra ellopták a pluszruhákat. Nem kell azonban okvetlenül extraruha a rendőrnőlopáshoz: loptak már el belőlük anélkül is.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés