CoolPolitika.hu

Mindenki tudott a nők iránti szenvedélyéről

2011  //  Máj  //  20  //  MTI

Mindenki tudott a nők iránti szenvedélyérőlMindenki tudott Dominique Strauss-Kahn, a szexuális erőszakkal vádolt Valutaalap-vezető nők iránti szenvedélyéről, de különbség van a nőimádat és a szexuális bűncselekmény között - mondta egy francia szocialista politikus.

Valóban nagy szoknyabolond hírében állt Dominique Strauss-Kahn, de hatalmas különbség van kicsapongó életmódja és azon vádak között, amelyeket az amerikai hatóságok hoztak fel ellene - jelentette ki szerdán egy rádiónyilatkozatban Elisabeth Guigou volt szocialista párti igazságügyi miniszter. Guigou, aki több kormányban is minisztertársa volt Strauss-Kahnnak, felidézte: mindenki tudta, hogy a Nemzetközi Valutaalap (IMF) szombaton New Yorkban őrizetbe vett vezérigazgatója élénken érdeklődik a nők iránt. De nagy a különbség ez és egy szexuális bűncselekmény elkövetése között, amelyet nyilvánvalóan különösen szigorúan büntetni kell - vélekedett a volt miniszter, jelenleg parlamenti képviselő.

 

Guigou utalt rá, hogy Strauss-Kahn vállalta életmódját és felesége is tudott dolgairól, de azok a vádak, amelyeket felhoztak ellene, nagyon súlyosak, és ez nagy különbség. Guigou volt az első szocialista politikus, aki Strauss-Kahn személyiségének erről az oldaláról nyilatkozott az IMF-vezető letartóztatása óta. A szocialisták mindeddig meglehetős fenntartásokkal vélekedtek az ügyről az ártatlanság vélelmét hangsúlyozva.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés