CoolPolitika.hu

Mindenidők legrosszabb bűnözői

2009  //  Máj  //  15  //  COOLPOLITIKA

Mindenidők legrosszabb bűnözőiVannak bűnelkövetők, akik nem erre a szerepre születtek. Gyengék vagy túlreagálnak és nehezen megmagyarázható dolgokat visznek véghez.

Lehet közöttük egyfajta konkurencia, bizonyos esetek kilógnak a sorból. 

 

Wiltshireben, Angliában egy 19 éves férfi berohant egy italboltba pisztolyát lóbálva és üvöltözni kezdett a vásárlókkal. Ezt Leslie Shott, az egyik vevő kikérte magának és azt kiabálta: -Ne merj rám fegyvert fogni.- Ezzel a lendülettel megtámadta a fegyverest és próbálta kicsavarni a kezéből a pisztolyt. Hogyan reagált erre a gazember? Eleresztett egy figyelmeztető lövést? Nem. Sírni kezdett. A boltvezető elmondása szerint az egész helyzet nagyon szánalmas volt. -Elkezdett zokogni és könyörgött nekünk, hogy ne hívjuk a rendőröket.

Őszintén, ki nem örülne ha mindenhol csak ennyire lennének kegyetlenek az elkövetők. Egy orosz nő, névszerint Eugenia Leshcheva, forró viszonyt ápolt a 73 éves nős szeretőjével Anatolij Bukolovval. Aznap is boldog volt hogy találkozhat vele, azonban sajnos a párnak némi afférja támadt. A férfi prostituáltnak nevezte kedvesét, a 46 éves nő kést ragadt, amivel kimetszette Anatolij férfiasságát helyéről. Bukolov a kasztrálás után a helyszínen elvérzett. Letartóztatása után ezekkel a szavakkal védekezett: -Mérges voltam, amiért prostituáltnak hívott. Elvesztettem a fejem és úgy döntöttem kiherélem. Ez így visszatekintve kissé eltúlzott és téves döntés volt. Azonban tegyük fel a kérdést, mennyire lehet indokolt, jogos ez a fajta felháborodás, ha valaki egy nős férfival keveredik viszonyba. Kissé túlreagálta!

Crystal Samuel semmi mást nem akart, mint betérni egy helyi palacsintázóshoz Texasban. Úgy gondolta meglepi magát egy kiadós reggelivel. Azonban szóváltásba keveredett a pincérnővel, Yakeisha Warddal, aki felszólította, hogy távozzon. Erre megkérdezte hogyan távozhatna ha még nem is fizetett azért amit elfogyasztott. Ekkor a pincérnő kiment és egy fegyverrel tért vissza, amivel a kezén meglőtte a megdöbbent Crystalt. A letartóztatást végző tiszt így kommentálta az esetet: -Soha ne használj fegyvert egy palacsinta vita lezárásaként. 

(CoolPolitika))
 
 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés