CoolPolitika.hu

Mégsem zárnak be egy kapitányságot

2011  //  Feb  //  02  //  MTI

Mégsem zárnak be egy kapitányságotBrice Hortefeux francia belügyminiszter egy keddi tv-interjúban visszautasította azt a feltételezést, hogy az elnöki hivatal közvetlen utasítását hajtotta végre, amikor bejelentette: mégsem számol fel rohamrendőri kapitányságokat.

A francia kormány hétfőn este döntött úgy, hogy enged a Köztársasági Biztonsági Század (CRS) tiltakozásának és nem szüntet meg egyet sem a 61 egységből. Mivel a rendőröknek nem engedélyezett a sztrájk Franciaországban, a különleges egységek mintegy 14 ezer tagja sajátos módszerekkel - éhségsztrájkkal, tömeges betegszabadsággal, valamint a családtagok utcára küldésével - tiltakozott múlt szerda óta a tervezett bezárások miatt.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés