CoolPolitika.hu

Megharagudtak a veterán katonák

2009  //  Aug  //  10  //  MTI

Megharagudtak a veterán katonákMegvonták egy polgármester zászlógyászjogát Kaliforniában, mert rosszallták, hogy félárbocra engedtette a nemzeti lobogót Michael Jackson temetésének napján.

Jim Dear Los Angeles egy külvárosának a polgármestere, és a városházán lobogó zászlót eresztette "gyászszintűre" Jackson előtti tisztelgésként. Veterán katonák azonban megorroltak rá, a lobogóhoz méltatlannak találták az intézkedést. A polgármester kapott azután e-maileket, leveleket és telefonhívásokat, jó sokat, mire a veteránügyek bizottságához fordult hivatalosan a problémával. Végül megvonták tőle a zászlógyászjogot. Dear tanulságként azt mondta, hogy ha visszamehetne az időben, akkor immár nem a nemzeti zászlót, hanem a városi lobogót engedné félárbocra.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés