CoolPolitika.hu

Megélénkült a kísértetjárás

2010  //  Ápr  //  29  //  MTI

Megélénkült a kísértetjárásMegélénkült a kísértetjárás Nagy-Britanniában az utóbbi 25 évben - legalábbis több brit vélt látni szellemet.

Az utóbbi negyedszázadban 968 kísérteties bejelentés érkezett a hatóságokhoz, és most ezekből tettek közzé statisztikát. Az adatokból kiviláglik, hogy a "legszellemesebb" terület Yorkshire. Ott 74 esetet jelentettek, köztük olyanokat is, amikor férfi és női démonok alvó áldozataikat szexuálisan megtámadták. akad Yorkshire-ben vízen járó szellem is meg farkasember.    Kísértetgazdaságból a második helyen Devonshire végzett, ott 57 lakossági bejelentést jegyeztek fel. A harmadik Somerset lett 51 esettel. A statisztikát kommentáló Lionel Fanthorpe - akinek szakterülete a megmagyarázatlan jelenségek világa, a Daily Telegraph című brit lapnak megjegyezte, hogy a lélekszám gyarapodásával a kísértetészlelések száma is emelkedő.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés