CoolPolitika.hu

Megbénította Kolkata közlekedését a lámparendszer

2012  //  Jún  //  29  //  MTI

Megbénította Kolkata közlekedését a lámparendszerMegbénította az indiai Kolkata (Kalkutta) forgalmát a közlekedési lámpák rendszerének "okosítása", ami csaknem 1 milliárd forintnyi összegbe került.

Sok lámpa állandóan pirosan világít, és a dühöngő autósokon kívül a rendőrök is igencsak elégedetlenek. Szupratim Szarkar közlekedési rendőrfőnök kénytelen volt elismerni, hogy - mint mondta - "cserbenhagyott minket a technika." A rendszer kifejlesztői és kiépítői tagadják, hogy az ő hibájukból alakult ki a közlekedési patthelyzet, szerintük az állandó út- és járdajavítgatás kivitelezői a felelősek, mivel munkásaik rendre tönkreteszik a lámpák alá telepített járműérzékelőket, és ezért nem kap zöld utat a keresztező forgalom - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés