CoolPolitika.hu

Megajándékozta százötvenkilenc leszármazottját

2010  //  Jan  //  01  //  MTI

Megajándékozta százötvenkilenc leszármazottját14 gyerekének, 85 unokájának, 40 dédunokájának és 20 ükunokájának vett ajándékot az idei karácsonyra egy 90 éves ükmama Nagy-Britanniában.

A tolószékbe kényszerülő nő egy lánya segítségével járta az idén is a boltokat és egyenként kis értékben, de végül összesen mégis 800 fontért - negyedmillió forintért - vett karácsonyi ajándékot 159 leszármazottjának és azok hozzátartozóinak. A portékatúra York városában zajlott, két hónapig tartott, októberben volt a start - adta hírül a Daily Mail című brit lap. Gyerekei közül a legifjabb 49 éves, a legidősebb 72. Összesen 5 fiút és 10 lányt hozott a világra, de egyikük már nem él.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés