CoolPolitika.hu

Még mindig találnak holttesteket

2012  //  Júl  //  08  //  MTI

Még mindig találnak holttesteketVasárnap estére 171-re emelkedett a hét végi dél-oroszországi árvíz halálos áldozatainak száma, miután további holttesteket találtak a vízzel elöntött településeken.

A legtöbb haláleset Krimszk városában történt, ahol egyébként több mint négyezer lakos van jelenleg is áram- és gázellátás nélkül. Két másik településen 2400 ember ivóvízellátásával vannak még gondok. Alekszandr Tkacsev, Krasznodar terület kormányzója vasárnap közölte, hogy a hatóságok figyelmeztették a lakosságot a veszélyre, de a kimenekítést nem tudták elkezdeni, mert a katasztrófa túl gyorsan, néhány óra leforgása alatt következett be.    Az árvíz következtében több ezer ember maradt fedél nélkül. A krasznodari közigazgatási területen további esőzésekre és viharokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés