CoolPolitika.hu

Majdnem összeomlott a városháza számítógépes hálózata

2012  //  Aug  //  01  //  MTI

Majdnem összeomlott a városháza számítógépes hálózataE-mailben szólította fel Los Angeles technológiai igazgatója a városházán dolgozókat, hogy ne nézzék annyit munkaidőben az olimpia online közvetítését, mert összeomolhat a számítógépes rendszer.

"Hatalmas forgalmat tapasztalunk az interneten az olimpia online közvetítését néző dolgozók miatt. Tisztelettel arra kérném önöket, hogy fejezzék ezt be, mert veszélyeztetik a város hálózatának működését" - írta a kedd reggel több ezer embernek elküldött levelében Randi Levin. A keddi nap különösen fontos volt az amerikaiak szempontjából, mert az úszók mellett a női tornászok, illetve a női futballcsapat is érdekelt volt.

 

A dolgozók olimpiamániája miatt a városi tanács néhány tagja is aggodalmát fejezte ki. "A városháza munkatársait nem azért fizetjük, hogy az olimpiát nézzék a számítógépükön vagy tévéjükön. Az adófizetők nem erre adják a pénzt" - fejtette ki az egyik tanácsos. "A kérdés már csak az, hol vannak ilyenkor a főnökeik?" - tette hozzá. Egy másik tanácstag egyenesen azt követelte, tiltsák le az online olimpiai közvetítés elérését a városháza számítógépein.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés