CoolPolitika.hu

Levált a nyilatkozó kém bajsza

2008  //  Sze  //  24  //  coolpolitika

Levált a nyilatkozó kém bajszaKis híján leesett tévéinterjú közben a brit hírszerző szolgálat, a Mi-6 egyik ügynökének álbajusza. A kém a ragasztott sertével és egy napszemüveggel próbálta leplezni kilétét, miközben a BBC tévétársaságnak nyilatkozott.

A kamerák melege miatt azonban a bajusz kezdett leválni az ügynök arcáról - írta a The Daily Telegraph című lap. Az incidens ráadásul éppen akkor történt, amikor a kém épp bíráló szavakkal illette a Mi-6 tevékenységét. Interjú közben állandóan leváló bajuszához nyúlt, és próbálta visszanyomni a helyére. Az adás szünetében, amikor a műsorvezető is jelezte neki, hogy le fog esni álszőrzete, az ügynök - megőrizve hidegvérét - leszedte a bajuszt, és anélkül folytatta a tévészereplését. A műsorvezető szerint, ha nem így tesz, akkor biztosan a műsor közben esett volna az álbajusza a padlóra, az pedig még kínosabb lett volna.

A Korreszpondent hírügynökség ugyanakkor megjegyezte, hogy ez volt az első eset, hogy a Mi-6 ügynöke megjelent a televízió képernyőjén.  

 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés