CoolPolitika.hu

Letiltották az esküvői szatírát a britek

2011  //  Ápr  //  29  //  MTI

Letiltották az esküvői szatírát a britekBrit közbeavatkozás hatására visszalépett Ausztrália egy Vilmos herceg és Kate Middleton londoni esküvőjének alkalmából készített televíziós szatíra sugárzásától.

A The Chasers című showműsort pénteken, a brit herceg és jegyese esküvőjét bemutató élő felvételek kereteként mutatták volna be. A BBC brit televíziós csatorna azonban megtiltotta az anyag ilyen felhasználását. -Meglepődtünk és nagyon csalódottak vagyunk - jelentette ki Kim Dalton, az ausztrál ABC csatorna igazgatója. Az ABC szerint a televíziós műsor felhasználásának feltételeiről Vilmos herceg apja, Károly herceg rezidenciája, a Clarence House és a BBC között született egyezség.  A showműsor egyik programfelelőse, Julian Morrow cenzúrának nevezte az esetet.

 

A The Chasers csapata 2007-ben tett szert nemzetközi hírnévre, amikor az akkori amerikai elnök, George W. Bush sydneyi látogatásakor a szigorú lezárások ellenére csaknem a magas rangú vendég szállodájáig jutottak egy Oszama bin Laden-hasonmást.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés