CoolPolitika.hu

Leállította az önkormányzat a rúdtáncoskamiont

2009  //  Nov  //  16  //  MTI

Leállította az önkormányzat a rúdtáncoskamiontMég a "bűnös város" önkormányzata is megelégelte egy éjszakai klub mozgó reklámját: leállította azt a kamiont, amelynek átlátszó rakterében rúdtáncosok műsora volt látható.

A jármű plexifalú dobozában táncoló lányok pedig igen jó reklámnak bizonyultak Larry Beard, a Deja Vu Showgirls nevű lokál tulajdonosa szerint. Számos autó követte a Las Vegas utcáin este 10-től hajnali kettőig közlekedő kamiont. Mindazonáltal ügyvédjével konzultálva Beard leállíttatta a járatot, de hozzátette: értetlenül áll a közfelháborodás előtt, hiszen a lányok "több ruhát viselnek, mint a legtöbb nő az uszodában". A számos állampolgári bejelentés hatására végül a megyei rendőrfőnök 13 nap után felszólította a lokált a kampány befejezésére.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés