CoolPolitika.hu

Lánykérés a metrón villámcsődülettel

2011  //  Nov  //  08  //  MTI

Lánykérés a metrón villámcsődülettelA londoni metrón kérte meg barátnője kezét éneklő villámcsődület közepette egy brit férfi.

A sikerhez alapos előkészítés kellett, de megérte a fáradságot: a barátnő igent mondott és nagyon meglepődött. Hasonlóan jártak azok az utasok, akik nem voltak beavatva előre az eseménybe. A dalolást egy magányos férfihang kezdte, amire páran felfigyeltek ugyan, de ez még nem lepte meg őket igazán. Az viszont már igen, hogy egy magát kézitükörben közömbösen szépítgető nő válaszolt a dalra kristálytisztán énekelve. Az igazi döbbenet azonban akkor hatalmasodott el a közönségen, amikor a fél metrókocsi teli torokból rázendített a refrénre meglehetősen jól énekelve.

 

Bill Withers 1977-ben alkotott Lovely Day című dalának több szakasza után a "főkolompos" - aki addig megbújt a kocsi sarkában -, odament barátnőjéhez és térdepelve megkérte a kezét. A választ ünnepelve ismét rázendített a villámcsődület-kórus, és immár tapsolva, amelybe bekapcsolódott az összes utas - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés