CoolPolitika.hu

Lagzi targoncamenettel

2011  //  Aug  //  19  //  MTI

Lagzi targoncamenettelDrága limuzinok vagy hintók helyett targoncás esküvői menetet csodálhattak meg a járókelők egy kínai városban - adta hírül a brit Metro újság.

Az ifjú pár egy villás targoncának köszönheti összeismerkedését: a vőlegény targoncavezető, a menyasszony pedig targoncaeladó volt. Kapcsolatuk így a kezdet kezdetén teljesen üzleti jellegű volt, ám hamarosan kiszélesedett és elmélyült. Az eredmény olyan rendhagyó esküvő, amelyre már reggel nyolckor elindult feldíszített targoncakaravánnal otthonról a vőlegény a lányos házhoz, hogy "felvegye" menyasszonyát, ám csak fél tizenkettőre érkezett meg arájával a templomba. A távolságok nem voltak hatalmasak, viszont a járművek elég lassúak: óránkénti csúcssebességük 12 kilométer.
(MTI)
 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés