CoolPolitika.hu

Kukás kocsit hajszolt a rendőrség

2010  //  Sze  //  05  //  MTI

Kukás kocsit hajszolt a rendőrségKukás kocsit hajszolt egy teljes órán át a rendőrség az Egyesült Államokban, végül jól irányzott lövéssel tudta csak megállítani a szinte árkon-bokron át menekülő vezetőt.

A 37 éves férfi egy bevásárlóközpontban automatából lopott, majd kirohant az épületből, bepattant egy magára hagyott kukás autóba, és menekülni kezdett. Hamarosan rendőrautók eredtek a nyomába, és filmbeli hajsza alakult ki: a szemétszállító teherautó több mint 100 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott Syracuse környékén. Az üldözés nem csak közúton folyt, hanem családi házak hátsó kertjein átrobogva, vasúti sínpályán is. A kukás kocsit végül egy rendőrségi útakadály megállította, mire vezetője hátramenetbe kapcsolt, és nekiment egy rendőrautónak. Ekkor lőttek rá: a lövedék a vállát érte, csak könnyebb sérülést okozott. A rendőrök őrizetbe vették az illetőt.

(MTI) 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés